Kaverikoirakurssi huhtikuussa 2024!

11.3.2024

Tule mukaan antoisan kaverikoiratoiminnan pariin! Seuraava kurssimme järjestetään 13.-14.4.2024 Iittalan Kylätalolla, Iittalassa. Kurssiin sisältyy teoriaosuus ohjaajalle ja soveltuvuuden arviointi koiralle.

Kaverikoiratoimintaan pääset mukaan kaverikoirakurssin käytyäsi.  Kaverikoiraohjaajan tulee olla Kennelliiton jäsen ja uusien kaverikoiratoimintaan mukaan tulevien koirien tulee olla Kennelliiton koirarekisterissä tai FIX-rekisterissä tunnistusmerkittyinä. Koiran alaikäraja on 2 vuotta. Koiran tulee olla terve ja rokotettu.

Koulutustilaisuudessa lauantaina kerrotaan mm. asiakasryhmien erityispiirteistä, kohtaamistilanteista, koiran tulkitsemisesta ja toiminnan erityispiirteistä. Teoriapäivän päättää lyhyt loppukoe.

Koirakoiden arvioinnissa sunnuntaina koirat otetaan mukaan käytännön tilanteita kuvaavaan harjoitukseen.

Kaverikoirakurssi materiaaleineen ja koirakon arviointi ovat koirakolle maksuttomia.

Teoriaosuus on vain koiran ohjaajalle/ohjaajille, ilman koiraa. Koirien arviointiin koiran ohjaaja/ohjaajat ja koira tulevat yhdessä ennakkoon ilmoitetun tarkemman aikataulun mukaan.

Ilmoittautumiset 4.4. mennessä: ehkp.kaverikoiravastaava@gmail.com. Paluusähköpostissa saat esitietolomakkeen täytettäväksi. Lomake pitää palauttaa kurssin järjestäjälle ennakkoon hyvissä ajoin ennen kurssia.
HUOM! Kurssille otetaan mukaan ensisijaisesti Etelä-Hämeen kennelpiirin alueen koirakot.