Kokous- ja koulutustilat

Etelä-Hämeen Kennelpiiri ry:n kokous ja koulutustilat sijaitsevat Hämeenlinnassa, Kaurialan kaupunginosassa, osoitteessa Parolantie 13. 

Tila on tarkoitettu kennelpiirin jäsenyhdistysten, jaostojen, toimihenkilöiden sekä kennelpiirin omaan käyttöön.

Tilassa on mahdollisuus järjestää kokouksia, kerhoiltoja, koulutus- sekä muita tilaisuuksia. Koko tilaan mahtuu noin 50 henkilöä. Tila on jaettavissa kolmeen osaan. "Luentosaliin" mahtuu 24 henkeä, kokouskabinettiin 10-15 henkeä ja keittiöön 8-10 henkeä. Kokoustilat on varustettu dataprojektorilla, DVD-laitteella ja kopiokoneella. Käytettävissä on myös kahvinkeittimet ja kahviastiasto noin 40 hengelle.

Tilavaraukset

Tilavaraukset hoidetaan Siinan piha ja lemmikki Oy:n kautta.
Yhteystiedot: Parolantie 72, Hämeenlinna, 040 0668570.
Samasta paikasta noudetaan avain, joka on tilan käytön jälkeen välittömästi palautettava. Tilavarauskirjaan merkitään varausta tehtäessä yhdistyksen nimi, käyttöpäivä ja -aika sekä avaimen noutajan nimi ja yhteystiedot. Lisäksi tilan käyttäjän tulee kirjataan käyttö kokoustilassa olevaan vihkoon. 

Muuta

Vuokrattomuus perustuu siihen, että käyttäjät itse huolehtivat tilan siivouksesta ja astioiden tiskaamisesta käytön jälkeen. Tilan siivouskaapista löytyy siivoustarvikkeita ja -aineita. Roskat tulee viedä ulkona sijaitsevaan keräyspaikkaan. Ikkunoissa olevat kaihtimet tulee sulkea tilaisuuden jälkeen. Kokoustilassa olevat välineet ovat kaikkien käytettävissä. Niitä tulee kuitenkin käyttää ja käsitellä huolellisesti. Omia välineitä voi tilaan tuoda, mutta ne on vietävä pois tilaisuuden päätyttyä. Lukituissa tiloissa olevat tavarat ovat yksinomaan piirin omassa käytössä.

Kokoustilaan ei saa tuoda koiria, eikä sisällä saa tupakoida!