Kokous- ja koulutustilat

Etelä-Hämeen Kennelpiiri ry:n kokous ja koulutustilat sijaitsevat Hämeenlinnassa, Kaurialan kaupunginosassa, osoitteessa Parolantie 13. 

Tila on tarkoitettu ensisijaisesti kennelpiirin jäsenyhdistysten, jaostojen, toimihenkilöiden sekä kennelpiirin omaan käyttöön. Varaustilanteen salliessa myös muut toimijat voivat varata tilan käyttöönsä. Kennelpiirin jäsenyhdistyksille ja jaostoille tilan käyttö on veloituksetonta. Muilta toimijoilta veloitetaan käytöstä 50 euron kulukorvaus.

Tilassa on mahdollisuus järjestää kokouksia, kerhoiltoja, koulutus- sekä muita tilaisuuksia. Koko tilaan mahtuu noin 50 henkilöä. Tila on jaettavissa kolmeen osaan. "Luentosaliin" mahtuu 24 henkeä, kokouskabinettiin 10-15 henkeä ja keittiöön 8-10 henkeä. Kokoustilat on varustettu dataprojektorilla, DVD-laitteella ja kopiokoneella. Käytettävissä on myös kahvinkeittimet ja kahviastiasto noin 40 hengelle.

Tilavaraukset

Tilauvaraukset hoidetaan sähköpostitse tai puhelimitse piirin tiedottaja Outi Hälliltä (outihalli75@gmail.com). Tilan varaustilannetta voi tarkastella varauskalenterista, joka löytyy sivun alareunasta.

Varauksen jälkeen tilan avain on noudettavissa Siinan piha ja lemmikki -liikkeestä (Parolantie 72, Hämeenlinna, 040 0668570).
Avain on palautettava samaan paikkaan ripeästi tilan käytön jälkeen. 

Tilan käyttäjän tulee kirjataan käyttö kokoustilassa olevaan vihkoon. 

Muuta

Vuokrattomuus perustuu siihen, että käyttäjät itse huolehtivat tilan siivouksesta ja astioiden tiskaamisesta käytön jälkeen. Tilan siivouskaapista löytyy siivoustarvikkeita ja -aineita. Roskat tulee viedä ulkona sijaitsevaan keräyspaikkaan. Ikkunoissa olevat kaihtimet tulee sulkea tilaisuuden jälkeen. Kokoustilassa olevat välineet ovat kaikkien käytettävissä. Niitä tulee kuitenkin käyttää ja käsitellä huolellisesti. Omia välineitä voi tilaan tuoda, mutta ne on vietävä pois tilaisuuden päätyttyä. Lukituissa tiloissa olevat tavarat ovat yksinomaan piirin omassa käytössä.

Kokoustilaan ei saa tuoda koiria, eikä sisällä saa tupakoida!