Tapahtumien järjestäjälle

Tapahtumien anominen kennelpiiriltä

Kokeita, kilpailuja ja näyttelyitä anovan yhdistyksen tulee olla Kennelliiton jäsen. Anomukseen merkityn vastaavan koe-tai kehätoimitsijan tulee olla pätevöity toimitsija ko. lajille. Tapahtumat anotaan siltä kennelpiiriltä, jonka alueella ne järjestetään. Anominen tapahtuu Kennelliiton Omakoira-palvelussa. Kennelliiton alaiset koiraharrastustapahtumat tulee anoa voimassa olevan määräaikaisilmoitusohjeen mukaan.

Toimihenkilöt

Kokeisiin, kilpailuihin ja näyttelyihin liittyvät toimihenkilöt löydät Kennelliiton yhteystietojen hakutoimintoa käyttäen:

Ylituomarit

Koetoimitsijat

Kehätoimitsijat⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Aluekouluttaja

Aluekouluttaja vastaa kasvattajan perus- ja jatkokursseista, koetoimitsijakoulutuksesta eli peruskurssista, ylituomarin peruskurssista ja tunnistusmerkitsijän peruskurssista. Lisäksi aluekouluttajat vastaavat ulkomuototuomareiden alkeiskurssin sekä Koirankasvatus tänään -kurssin  järjestelyistä.

Harmillisesti Etelä-Hämeen kennelpiirillä ei tällä hetkellä ole nimettyä aluekouluttajaa. Jos aluekouluttajan vastuulla oleville kursseille on piirin alueella tarvetta, otathan yhteyttä hallitukseen, niin koetetaan löytää ratkaisuja!

Näyttelyiden järjestäjälle

Näyttelyiden järjestäjille löytyy ohjeita Näyttelyjaoston sivulta.