Tapahtumien järjestäjälle

Tapahtumien anominen kennelpiiriltä

Kokeita, kilpailuja ja näyttelyitä anovan yhdistyksen tulee olla Kennelliiton jäsen. Anomukseen merkityn vastaavan koe-tai kehätoimitsijan tulee olla pätevöity toimitsija ko. lajille. Tapahtumat anotaan siltä kennelpiiriltä, jonka alueella ne järjestetään. Anominen tapahtuu Kennelliiton Omakoira-palvelussa. Kennelliiton alaiset koiraharrastustapahtumat tulee anoa voimassa olevan määräaikaisilmoitusohjeen mukaan.

Kokeiden anominen lyhennetyllä anomisajalla Etelä-Hämeen kennelpiirissä.

Kennelpiirin hallitus on päättänyt kokouksessaan 5.9.2022, että kokeiden anominen lyhennetyllä anomisajalla on mahdollista Etelä-Hämeen kennelpiirissä. 

Kokeiden järjestäjät, muistattehan laittaa sähköpostia piirin sihteerille (Johanna Lassinniemi, johanna.lassinniemi@gmail.com) samassa yhteydessä, kun  anotte koetta lyhennetyllä anomisajalla Omakoira-järjestelmässä, kiitos.

Alla poiminta hallituksen kokouksen pöytäkirjasta:

Päätettiin mahdollistaa lyhennetyn anomisajan käyttäminen Etelä-Hämeen kennelpiirissä, jolloin kokeita voi anoa määräaikaisilmoituksista poiketen aikaisintaan kuusi ja viimeistään kaksi viikkoa ennen koetta. Jatketaan aiempaa käytäntöä, jossa kokeen järjestäjä käy anomassa kokeen Omakoirassa ja lähettää samassa yhteydessä sähköpostia kennelpiirin sihteerille, jotta tämä osaa käydä kohtuullisen ajan kuluessa käsittelemässä kokeen järjestelmässä ja hyväksymässä ongelmattomat kokeet. Hallitus hyväksyy lyhennetyllä anomisajalla myönnetyt kokeet takautuvasti seuraavassa kokouksessaan.

Piirinmestaruuskilpailujen järjestäjälle

Kennelpiiri palkitsee piirinmestarin mitalilla. Piirinmestaruuskilpailun järjestäjän tulee olla yhteydessä piirin rahastonhoitajaan  hyvissä ajoin ennen kilpailua ja sopia mestaruusmitalin toimittamisesta järjestäjälle. Kilpailun järjestäjä vastaa mitalin luovuttamisesta voittajalle.

Toimihenkilöt

Kokeisiin, kilpailuihin ja näyttelyihin liittyvät toimihenkilöt löydät Kennelliiton yhteystietojen hakutoimintoa käyttäen:

Ylituomarit

Koetoimitsijat

Kehätoimitsijat⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Aluekouluttaja

Aluekouluttaja vastaa kasvattajan perus- ja jatkokursseista, koetoimitsijakoulutuksesta eli peruskurssista, ylituomarin peruskurssista ja tunnistusmerkitsijän peruskurssista. Lisäksi aluekouluttajat vastaavat ulkomuototuomareiden alkeiskurssin sekä Koirankasvatus tänään -kurssin  järjestelyistä.

Harmillisesti Etelä-Hämeen kennelpiirillä ei tällä hetkellä ole nimettyä aluekouluttajaa. Jos aluekouluttajan vastuulla oleville kursseille on piirin alueella tarvetta, otathan yhteyttä hallitukseen, niin koetetaan löytää ratkaisuja!

Näyttelyiden järjestäjälle

Näyttelyiden järjestäjille löytyy ohjeita Näyttelyjaoston sivulta.